Μαξιλάρια Ύπνου 

 
Μαξιλάρι.Το πρώτο βήμα για έναν καλό ύπνο!
Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τον ιδανικό ύπνο είναι το μαξιλάρι στο οποίο κοιμόμαστε. Ένα σωστό μαξιλάρι όχι μόνο επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου, αλλά και το πόσο καλά ξεκουραζόμαστε και γεμίζουμε με ενέργεια. Ο σκοπός του μαξιλαριού είναι να διατηρεί το σώμα μας σε μια ουδέτερη ευθυγράμμιση ενώ κοιμόμαστε. Πιο συγκεκριμένα  το βασικότερο κριτήριο για να την επιλογή ενός μαξιλαριού που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες μας είναι η στάση του σωματός που συνήθως επιλέγουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 ⦁ Ύπνος Ανάσκελα
 Στην περίπτωση που κοιμάστε ανάσκελα χρειάζεστε ένα μαλακό ή μέτριο μαξιλάρι, ίσα ίσα για να υποστηρίζει το κεφάλι , χωρίς να   αναγκάζεστε να γείρετε πολύ την σπονδυλική σας στήλη.
 
 ⦁ Ύπνος στο πλάι
 Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείτε ένα πιο σκληρό και ψηλό μαξιλάρι έτσι ώστε να γεμίζει την απόσταση μεταξύ αυτιού και ώμου   και να κρατά ευθυγραμμισμένη τη σπονδυλική σας στήλη.

 ⦁ Ύπνος μπρούμυτα
 Συνήθης στάση ύπνου για πολλούς. Όχι όμως ανατομική, αφού είναι υπέυθυνη για πόνους στην πλάτη αλλά και πόνους στον αυχένα.Σε   αυτήν την περίτπωση θα χρειαστείτε ένα μαλακό και χαμηλό μαξιλάρι ώστε να μπορείτε να γυρνάτε το κεφάλι σας καθώς κοιμάστε   χωρίς να ασκείτε μεγάλη πίεση στο λαιμό σας. 

Γνωρίζοντας τον καταλυτικό ρόλο που παίζει ένα μαξιλάρι στον ύπνο. Στην ART STROM κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να φτιάξετε το μαξιλάρι της επιλογής σας το οποίο θα προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.